Ting at se

Zakynthos.dk

zakynthos-header

Feriehuse og lejligheder
Skal i en stor familie af sted, eller ønsker i bare at komme lidt væk fra de store hoteller, så overvej muligheden for at leje et hus eller lejlighed på Zakynthos. Hos Atraveo.dk kan du finde ferieboliger med mellem 2-14 sovepladser. Læs mere

Hoteller på Zakynthos
Hos Hotels.com er der over 100 hoteller at vælge imellem. Du vil helt sikkert kunne finde et hotel der passer til lige de behov jeres familie har. Her finder du alt fra små hyggelige familieejede hoteller til store børnevenlige resorts. Læs mere

Pakkerejser til Zakynthos
Tag et kig hos Bravo Tours hvis du søger en pakkerejse. Med mange års erfaringer og danske guider på Zakynthos, er du sikret en nem og problemfri ferie. Hos Bravo Tours kan du vælge mellem byerne Argassi, Kalamaki og Tsilivi. Læs mere

Der er gode muligheder for flere forskellige spændende udflugter på Zakynthos. De fleste rejsebureauer har deres egne udflugter med dansk-talende guider, men hvis du kan undvære disse, er der penge at spare ved selv at booke ture ved de lokale bureauer. Overalt i feriebyerne finder du steder, hvor du kan booke forskellige udflugtsmål på og uden for Zakynthos. I dette afsnit er nogle af de forskellige udflugstmuligheder beskrevet med tekst og billeder.

Makrigialos Beach, Zakynthos

Udover de fantastiske badestrande ved de forskellige feriebyer Kalamaki, Laganas, Tsilivi, Argassi osv har Zakynthos også mange andre dejlige strande og badebugter. I denne artikel har vi nævnt nogle af de strande og små badebugter vi selv synes bedst om på Zakynthos. Det er nemmest at komme til disse steder hvis du har lejet en bil eller scooter.

Zakynthos by

Zakynthos by blev ødelagt af et jordskælv i 1953. De fleste huse er genopbygget i den gamle stil, og der er kun nogle få bevarede huse tilbage fra før jordskælvet.  Byen domineres af den lange havnepromenade Lombárdou med Solomons torv i nord og Kirken Agios Dionysos i syd. 

Water Village, Zakynthos

Water village er øens eneste vandland. Her er vandrutchebaner i alle størrelser, som skulle give mulighed for en sjov og hyggelig dag for både børn og voksne. I Water Village finder du også et område med hoppepuder og legeplads for de helt små børn, som endnu ikke er klar til at tage udfordringen op med de store vandrutchebaner. 

Blue Caves, Zakynthos

De blå grotter / Blue Caves er også et besøg værd. Mellem øens to spidser Spinari mod nord og Keri mod syd løber en lang smuk kyststrækning med klipper, der igennem årene er blevet nedbrudt af vandet og danner disse smukke blå grotter.

Shipwreck, Navagio Bay Zakynthos

Shipwreck eller Smugglers Wreck som det også kaldes ligger på Navagio Bay. Det strandede smugler skib er det mest besøgte og kendte turistattraktion på Zakynthos (foruden skildpadderne).  

BOOK REJSEN HER:

Sunweb
Hos Sunweb finder du et stort udvalg af rejser til Zakynthos. Vælg mellem mange forskellige hoteller fordelt i bl.a. Kalamaki, Laganas, Tsilivi og Argassi. Hos Sunweb finder du både små billige hoteller uden pension og store all-inclusive resorts-
Klik her og se det store udvalg af Zakynthos rejser hos Sunweb

Zakynthos